Horoscop zilnic 20.02.2018

Horoscop Scorpion 24 Octombrie - 22 Noiembrie

Nimereşti ntr-un mediu ostil, n care nu eşti deloc sprijinit n ceea ce intenţionezi să faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, şi cum să duci la ndeplinire o sarcină n asemenea atmosferă? ncearcă să ieşi din acest mediu apăsător, pentru că aici s-au adunat ori numai oameni pesimişti, care nu au curaj să facă nimic de teama eşecului, ori numai critici răutăcioşi care ţi tot pun beţe n roate doar pentru că ei nu sunt n stare de nimic. Tu ai putea face multe, dar ceilalţi te trag napoi.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Capricorn 23 Decembrie - 20 Ianuarie

Stai şi cntăreşti la rece o situaţie şi ajungi la o singură concluzie: să-i pui punct aici. Consideri că nu merită să mergi mai departe, nici să tot cari după tine la nesfrşit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic nou, ca atare pregăteşte-te să spui stop acum. De mine te vei putea detaşa de toate, dar acum dedică-te unui bilanţ final care să te ajute să tragi linie: a fost bine, a fost rău? Acum poţi spune mai clar pe ce nivel ai ajuns şi apoi să nchizi definitiv acel capitol, gata să te apuci de altceva.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Varsator 21 Ianuarie - 19 Februarie

Nimereşti ntr-un mediu foarte violent, n care se spun lucruri dure, se apelează la nervi, ceea ce tensionează relaţiile cu cei care ţi apar n cale. La asemenea tratament sever, ar fi bine să-ţi ţii şi tu sub control nervii, pentru că atmosfera creată poate fi de fapt scnteia unui scandal şi mai mare, pentru că şi tu eşti iritabil şi-ţi sare ţandăra imediat. E nevoie de o imensă toleranţă din partea ta, deşi ţi se vorbeşte urt, dar dect să torni şi tu gaz pe foc, mai bine te retragi ct timp este ncă linişte.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Pesti 20 Februarie - 20 Martie

Dai piept cu tot felul de limite sau interdicţii şi, ştii prea bine, unde-i lege nu-i tocmeală! Supune-te regulilor impuse de autorităţi sau de cei mai puternici, altfel te vei trezi cu urmări nedorite cum ar fi sancţiuni, mustrări sau critici mai mult sau mai puţin meritate. La baza acestora se află documente sau dovezi incontestabile ce sună ultimativ, de aceea e recomandabil pentru oricine să le respecte ntocmai, fără comentarii inutile. Cel puternic impune regula principală a acţiunilor acestei zile iar tu eşti un simplu executant.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Top
 

AutentificareTi-ai uitat parola?
Inregistrare user nou

Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe CAON.ro

Autentificati-va pe CAON.ro:
Ti-ai uitat parola?

Comentati pe CAON.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Inregistrare user nou